Cum cumpar produse de pe site-ul iCado.ro?

Puteti achizitiona produse de la iCado prin doua modalitati:

1. Comanda telefonica
Veti observa numarul nostru de telefon 0770246042 in cadrul descrierii fiecarui produs, cat si la rubrica de „Contact”. Daca v-ati hotarat asupra achizitiilor dorite, va invitam sa luati legatura cu noi. Va stam la dispozitie atat pentru detalii sau neclaritati, cat si pentru a va prelua si finaliza comanda.

2. Comanda online
Dand click pe produsul care va intereseaza, se va deschide o pagina cu descrierea si detaliile aferente produsului respectiv. Daca doriti includerea acestuia in lista dumneavoastra de cumparaturi, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul:

Adauga in cos

 

 

Odata ce ati plasat produsele dorite in cosul dumneavoastra de cumparaturi, puteti revizui lista de potentiale achizitii in dreptul tab-ului „Comanda mea” din coltul din dreapta sus al paginii, dand click apoi pe butonul „Cosul meu”:

Cosul meu

Se va deschide astfel fereastra ce reflecta produsele alese, unde veti avea posibilitatea sa modificati cantitatea dorita. Veti observa atat totalul de plata al comenzii, cat si costul de livrare:

Comanda

Finalizarea comenzii
Veti observa mai jos un formular cu „Date de facturare” si „Metode de plata”.
Daca ati creat deja un cont de utilizator, datele dumneavoastra personale vor fi completate in mod automat si veti putea initia mai usor trimiterea comenzii, alegand metoda de plata si adresa de livrare (puteti sa specificati o adresa diferita de cea a domiciuliului dumneavoastra), urmand ca apoi sa faceti click pe butonul „Finalizeaza comanda”.

Finalizare comanda - Date de facturare

Finalizare comanda - Metoda de plata

Daca nu sunteti inregistrat inca, formularul cu datele dumneavoastra de facturare vor trebui completate cu fiecare comanda si nu veti avea acces la istoricul detaliat al comenzilor actuale sau precedente.

Crearea unui cont de utilizator
Inregistrarea ca membru pe iCado.ro se realizeaza in cativa pasi simpli:
Accesand sectiunea „Contul meu” din coltul din dreapta sus al ecranului, se va deschide urmatoarea fereastra unde veti putea da click pe butonul „Inregistreaza-te”.

Inregistreaza-te

Dupa activarea acestui buton, veti fi rugat sa completati cateva date personale, precum si sa setati o parola:

Inregistreaza-te pasul doi

In urma inregistrarii, veti fi instruit sa accesati contul dumneavoastra de email pentru validare:

Actiune reusita 1

Veti gasi un link de activare care, odata accesat, va finaliza procesul de inregistrare:

Actiune reusita 2

Odata inregistrat, va veti putea loga in contul personal de utilizator pentru a va verifica statusul comenzilor dumneavostra. De asemenea, veti putea completa/modifica si salva datele de facturare pentru a facilita trimiterea comenzilor viitoare.